Hae nyt ohjaajaksi tai yövalvojaksi Äänekosken turvakotiin

Äänekosken uuteen turvakotiin haetaan ohjaajaa ja yövalvojaa. Laitathan hakemuksesi tulemaan 26.8. 2019 mennessä.

Tervetuloa mukaan mukavaan joukkoomme! Keski-Suomen ensi- ja turvakoti avasi uuden, seitsemänpaikkaisen Äänekosken turvakodin heinäkuussa 2019.

Haemme nyt Äänekoskelle ohjaajaa kolmivuorotyöhön ja yövalvojaa yötyöhön 2.9.19 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ohjaaja tekee suunnitelmallista asiakastyötä ja kriisityötä aikuisten ja lasten kanssa.  Yövalvoja on asiakkaiden tukena yöaikaan ja tekee kriisityötä. Vuorossa oleva työntekijä arvioi uusien asiakkaiden turvakodin tarpeen.  Sekä ohjaajat että yövalvojat tekevät kodinhoidollisia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena molempiin tehtäviin on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015). Ohjaajan palkkaluokka on G24 ja yövalvojan G22.

Toimeen valittavien tulee ennen toimen vahvistamista esittää rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijöillä tulee olla hygieniapassi. Edellytämme myös tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

  • Tiedustelut: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä p. 050 342 3420
  • Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen: minttu.lamsa@ksetu.fi  26.8.2019 klo 15.00 mennessä