Mistä on toimiva yhteistyövanhemmuus tehty?

Joskus vanhemmat tarvitsevat runsaastikin apua toimiakseen lapsen edun mukaisesti. Yhteistyövanhemmuus eron jälkeen -koulutuksessa pohdittiin, mitä yhteistyövanhemmuus tarkoittaa ja mistä se on tehty?

Järjestimme yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnatun koulutuksen Yhteistyövanhemmuus eron jälkeen. Koulutuksessa pohdittiin muun muassa sitä, mistä toimiva yhteistyövanhemmuus on tehty ja miten tukea vanhempia toimimaan yhteistyössä esimerksiksi vuorovaikutustapoja tarkastelemalla.

Osallistujat pääsivät myös kokeilemaan Yhteistyövanhemmuuden kolmio -työvälinettä ja saivat matkaansa muitakin konkreettisia vinkkejä työhönsä eroperheiden tukena.

Lue lisää aiheesta: https://ensijaturvakotienliitto.fi/tukea-ammattilaiselle/ero-lapsiperheessa/yhteistyovanhemmuus/

Kuvassa Maarita Kettunen (vas.), Anne Backman ja Päivi Hietanen.