Jokaiselle lapselle lounas – nyt on aika auttaa!

Perjantaina 27.3. startattiin Jokaiselle lapselle lounas -kampanja, jonka ansiosta mekin pääsimme jakamaan ruokakasseja asiakasperheillemme. Iloitsemme isosti mahdollisuudesta antaa lisäapua, jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi.

Jokaiselle lapselle lounas -kampanjassa toimitetaan ruokakasseja vähävaraisille lapsille poikkeustilan ajan 13.4. saakka. Ruokakassien toimitus ja jakelu toteutetaan yhteistyössä Yhteiskunnallinen yritys Vennerin, Hope ry:n, Ensi- ja turvakotien liiton sekä sen jäsenyhteisöjen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Marttaliiton kanssa. Järjestöt ovat paikantaneet avussa olevat perheet, joille ruoka-apu toimitetaan.

Järjestöjen yhteisiä kriteerejä ovat: vähävaraisuus, haasteellinen elämäntilanne ja kasautuneet ongelmat, joiden vuoksi perheen voimavarat ovat vähissä sekä työttömyys tai työttömyyden uhka. Tällä hetkellä ruokakasseja toimitetaan logistisista syistä pääasiassa suurimpiin kaupunkeihin: Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

Voit osallistua mukaan!

Kampanja on herättänyt paljon kiinnostusta ja saanut sekä avuntarjoajat että avuntarvitsijat liikkeelle. Avuntarvitsijoita on kuitenkin enemmän kuin kampanjan avulla voidaan auttaa. Kaikki apu on siis tarpeen.

Yksityiset avuntarjoajat voivat ostaa ruokakassin tai sen osan 15-90 €:lla Vennerin sivuilta. Yrityskumppanit voivat ostaa kerralla 5 tai 10 kassia tai sopia suuremmasta ostettavasta määrästä sekä kumppanuuspaketista Vennerin kanssa. Osallistu: https://venner.fi/pages/lounas-lapselle

Lue lisää kassin sisällöstä ja kampanjasta: https://ensijaturvakotienliitto.fi/jokaiselle-lapselle-lounas-kampanja/