Kesälläkin voit osallistua kyselyymme

Miten koronakevät haastoi perheitä ja millaista apua haasteisiin olisi kaivattu tai kaivataan? Osallistu nyt lyhyeen kyselyymme, jotta saamme arvokasta tietoa tulevaisuutta ajatellen.

Keskikesän juhlaa saadaan viettää lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Kiitämme kaikkia yhdistyksen asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja verkostoja yhteisistä ponnistuksista koronakevään aikana. Yhdessä olemme onnistuneet taltuttamaan taudin tällä erää, ja toivottavasti jaksamme edelleenkin olla tarkkana, jotta tauti ei saa uutta vauhtia.

Koronan takia moni toiminto on ollut kevään aikana suljettuna tai toiminut poikkeuksellisesti. Kouluissa oltiin pitkään etäopetuksessa ja monien perheiden elämäntilanteet ovat vaikeutuneet lomautusten ja työttömyyden myötä.

Ensi- ja turvakotien liitto ja me jäsenyhdistykset olemme keränneet tietoa perheiden kokemuksista kaikille lapsiperheille suunnatulla verkkokyselyllä. Omalta alueeltamme saatiinkin jo alkukeväällä hyvin vastauksia, mutta tietoa tarvitaan lisää ja siksi toivomme, että kyselyä voitaisiin edelleen jakaa somessa ja ihmiset osallistuisivat kyselyyn. Tietoa kootaan mm. siitä, mitkä asiat ovat erityisesti koronakevään aikana haastaneet perheitä ja millaista apua näihin asioihin olisi kaivattu tai kaivattaisiin.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry haastaa kaikki kesälaitumilla, laiturinnokassa, työpaikan kahvitauolla tai bussimatkalla olevat vastaamaan lyhyeen kyselyyn ja tekemään näin näkyväksi perheiden tilanteita koronakevään jäljiltä. Saamme kyselystä myös alueellisesti tehtyjä koosteita, joilla pystymme perustelemaan oman alueemme päättäjille, miksi lasten ja perheiden auttaminen on välttämätöntä.

Tule mukaan kartuttamaan tietoa poikkeuksellisen kevään jäljiltä ja auttamaan meitä vaikuttamistyössämme!

Klikkaa tästä kyselyyn: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=1184353529&_k=oWe5-wdXJH2OmtogH7OT_H0WhzEHPhQmvAsVoeFisVCkQpIkSFcbhVu78suqbaHc