Uusia tapoja kohtaamisiin poikkeusoloissa

Olimme mukana 8.10. järjestetyssä ”Matka halki Mataran – Suunnistus järjestöjen maailmaan opiskelijoille ja opettajille” -tapahtumassa, joka toteutettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa virtuaalisesti.

Järjestelyistä vastasivat Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Keski-Suomen yhteisöjen tuki KYT. Mukana oli paljon eri järjestöjä esittelemässä toimintaansa Jamkin, Gradian, Humakin ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ja opettajille. Vuosittain järjestettävän tapahtuman tavoitteena on tehdä järjestötoiminta tutuksi opiskelijoille ja opettajille, lisätä järjestötoiminnan arvostusta ja saada opiskelijoita mukaan järjestöjen toimintaan sekä vapaaehtoistyön että opintojen kautta.

”Tapahtuman toteutus virtuaalisesti loi osallistumiseen oman jännityksensä ja teknisiin haasteisiin varauduttiin. Toteutus oli kuitenkin erittäin onnistunut, mistä kiitos järjestäjille! Kaikki sujui hyvin ja oli ilo olla mukana”, toimintaamme tapahtumassa esitellyt ohjaaja Mari Karjalainen sanoo.

“Tapahtuma oli hieno osoitus siitä, että luovuudella ja ennakkoluulottomuudella voidaan poikkeusoloissakin kohdata turvallisesti isolla joukolla sekä jakaa tärkeää asiaa.”