Hae perheterapeutiksi ensikotiimme

Haemme ensikotiimme Jyväskylään nyt perheterapeuttia. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2020 klo 14 mennessä!

Ensikoti tarjoaa perhekohtaista ja yhteisöllistä työskentelyä vauva- ja pikkulapsiperheille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista, ympärivuorokautista tukea. Työskentelyssä on keskeistä varhaisen vuorovaikutussuhteen tukeminen ja vanhemman arjen vakauttaminen.

Perheterapeutin tehtävä on uusi, joten pääset kehittämään työmuotoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Vastaat tehtävässäsi ensikodin perheterapeuttisesta työstä ja yhdessä työryhmän kanssa perheiden arjen sujumisesta asiakastyön suunnitelman mukaisesti. Työnkuvaan voi tulevaisuudessa kuulua perheterapeuttinen työ myös yhdistyksen muissa yksiköissä.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista pätevyyttä, esimerkiksi sosionomin (amk) ja perheterapeutin pätevyyttä. Arvostamme joustavuutta sekä vahvaa kokemusta asiakastyöstä. Lastensuojelutyön kokemus katsotaan eduksi.

Toimeen valittavan tulee ennen toimen vahvistamista esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävässä edellytetään myös tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tiedustelut
vastaava sosiaalityöntekijä Piritta Jetsu, p. 050 5669 539, piritta.jetsu@ksetu.fi

Hakemus ja cv
30.11.2020 klo 14 mennessä osoitteeseen piritta.jetsu@ksetu.fi

Haastattelut toteutetaan pe 4.12.2020 klo 8-13 välillä

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on turvata lapsen oikeus suotuisiin olosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta, ennaltaehkäistä perheväkivaltaa sekä auttaa ja hoitaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä. Tehtäväänsä yhdistys hoitaa amatillisesti ja kansalaisjärjestönä.