Haemme vastaavaa sosiaalityöntekijää ensikotiin

Yhdistyksessämme on avoinna paikka sosiaalityöntekijälle, joka työskentelee ensikodissa ja tapaamispaikassa. Lähetäthän hakemuksesi 20.12. klo 16 mennessä.

Vastaava sosiaalityöntekijä toimii ensikodin ja tapaamispaikan lähiesimiehenä sekä vastaa ensikodin asiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Asiakastyön lisäksi työhön kuuluu asiakastyön johtaminen ja toiminnan kehittäminen.

Edellytämme hakijalta kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä ja arvostamme esimiestyön kokemusta. Tehtävään valitun tulee olla laillistettu sosiaalityöntekijä ja esittää ennen toimen vahvistamista rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sirpa Savolainen p. 050 5975188. Hakemus ja cv lähetetään osoitteeseen sirpa.savolainen@ksetu.fi 20.12. klo 16.00 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään 22.12.-23.12.2020 aamupäivällä.

Ensikoti tarjoaa perhekohtaista ja yhteisöllistä työskentelyä vauvaperheille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista, ympärivuorokautista tukea. Työskentelyssä on keskeistä varhaisen vuorovaikutussuhteen tukeminen ja vanhemman arjen vakauttaminen. Tapaamispaikassa toteutetaan viranomaisten tekemiä päätöksiä tai heidän vahvistamiaan sopimuksia, jotta lapsi ja hänestä erossa asuva vanhempi voivat tavata turvallisesti.

viikkohuili-vertaisryhmä yhden vanhemman perheille