Äänekosken turvakoti etsii yövalvojaa ja keikkatyöntekijöitä

Haemme Äänekosken turvakotiin yövalvojaa ja työhön erikseen kutsuttavia keikkatyöntekijöitä. Lue lisää ja hae mukavaan joukkoomme pian.

Yövalvojan paikka

Haemme Äänekosken turvakotiin yövalvojaa yötyöhön 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Yövalvoja on asiakkaiden tukena yöaikaan ja tekee kriisityötä. Vuorossa oleva työntekijä arvioi uusien asiakkaiden turvakodin tarpeen. Yövalvojan tehtäviin kuuluu kodinhoidolliset tehtävät ja ruoan valmistus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015). Yövalvojan palkkaluokka on G22. Arvostamme työkokemusta lastensuojelun tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivallan kriisityöhön.

Toimeen valittavan tulee ennen toimen vahvistamista esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijällä tulee olla hygieniapassi. Edellytämme myös tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

  • Tiedustelut 27.5 ja 1.6 klo 9-15 välillä: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä p. 050 342 3420.
  • Hakemus ja cv: sähköpostitse osoitteeseen minttu.lamsa@ksetu.fi  18.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Keikkatyöntekijät

Haemme Äänekosken turvakotiin 3-vuorotyöhön keikkatyöntekijöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sisältää perehdytysvuorot. Erityisesti heinäkuun aikana on paljon työvuoroja tarjolla, mutta tarpeen mukaan myös syksyllä.

Keikkatyöntekijä työskentelee ohjaajan työtehtävissä kolmivuorotyössä. Keikkatyöntekijä tekee kriisityötä sekä aikuisten että lasten kanssa. Vuorossa oleva työntekijä arvioi uusien asiakkaiden turvakodin tarpeen. Keikkatyöntekijät tekevät myös kodinhoidollisia tehtäviä ja hoitavat tarvittaessa lapsia.

Keikkatyöntekijän tehtävässä voi toimia joko sosiaali- tai terveysalan korkeakouluopiskelija tai työntekijä, jolla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015). Arvostamme työkokemusta lastensuojelun tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivallan kriisityöhön.

Työhön valittavien tulee ennen työkeikkojen vahvistamista esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työntekijöillä tulee olla hygieniapassi. Edellytämme myös tartuntalain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

  • Tiedustelut: vastaava ohjaaja Riikka Liekkinen p. 050 517 4700 riikka.liekkinen@ksetu.fi tai vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä p. 050 342 3420.
  • Hakemus ja cv: sähköpostitse osoitteeseen minttu.lamsa@ksetu.fi. Keikkatyöntekijän tehtävään voidaan valita joko yksi tai useampi työntekijä. Valinnat tehdään mahdollisimman pian, kun sopivia työntekijöitä löytyy.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille. Turvakodissa on seitsemän perhepaikkaa.