Hienoa vapaaehtoisten päivää!

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry haluaa juhlia kaikkia vapaaehtoisia, jotka antavat omaa aikaansa ja osaamistaan erilaisissa järjestöissä ja yhteisöissä toisten ihmisten tukemiseen ja auttamiseen.

Suomi on tunnetusti järjestöjen luvattu maa. Lähes kaikilla meillä on jokin oma kokemus joko vapaaehtoisena toimimisesta tai vapaaehtoisen tuen saamisesta.

Näin vapaaehtoisten päivänä haluamme erityisesti nostaa esiin yhdistyksemme mahtavat, upeat ja korvaamattomat vapaaehtoiset. Yhdistys tarjoaa kotipesän yli sadalle vapaaehtoistoimijalle. Olette jokainen meille tärkeä aarre!

Iso kiitos ihan jokaiselle vapaaehtoiselle!

Kiitämme työstänne, sitoutumisestanne ja ajastanne. Kiitämme osaamisesta, sylistä, kokouksesta, leikistä, vaunulenkistä, naurusta, halauksesta, yhteisyydestä – ihan kaikesta siitä, mitä teette meidän yhdistyksemme ja meidän asiakkaidemme hyväksi.

Eilen vietimme vapaaehtoisten joulukahvi-iltaa vapaamuotoisen yhdessäolon, jutustelun ja askartelun sekä lahjojen paketoinnin merkeissä. Olipa mukava ilta! Lopuksi vapaaehtoisemme saivat lukea Liitukujan toimitalomme lappulampun vaihtuneet viestit. Ne kertovat nyt terveisiä ja kiitoksia vapaaehtoisille. Lappuja ovat täyttäneet niin asiakkaamme kuin työntekijämme.

Kiitos vapaaehtoisille! Tänään perjantaina 3.12.2021 vietetään vapaaehtoisten päivää. #VapaaehtoisilleKiitos