Kirjoituksia tärkeän työmme arjesta – sarja jatkuu

Juhlimme viime vuonna 75-vuotista taivaltamme. Koska koronakriisi rajasi juhlavuoden viettoamme, juhlinta näkyi erityisesti verkkosivuillamme ja some-kanavillamme esimerkiksi erilaisten esittäytymisten ja kirjoitusten muodossa.

Oman työmme esittely sekä lapsen osallisuuden teemakirjoitukset saivat hyvän vastaanoton. Olemmekin päättäneet jatkaa työn esittelyä verkossa myös tänä vuonna.

Työtä turvallisuuden puolesta -kirjoitussarjassa ammattilaisemme kertovat omasta työstään sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa – erilaisia näkökulmia esiin nostaen. Kirjoitussarjan avaavat valtakunnallisena 112-päivänä turvakotien sosiaalityöntekijät Minttu Lämsä ja Tiina Nevalainen. Kirjoitussarja ilmestyy verkkosivuillamme noin kerran kuukaudessa.

Lisäksi esittelemme juhlasyksymme huipentanutta juhlajulkaisuamme, yksiköidemme esittelyvideoita ja samalla eri yksiköidemme työtä säännöllisesti, niin kirjoituksina kuin lyhyinä videoina. Koronan toivottavasti helpottaessa vahvistamme myös kansalaistoimintamme esittelyä verkossa ja livenä.

Tule mukaan hienoon porukkaamme vaikuttamaan tärkeisiin asioihin
ja tukemaan vaikeassa elämäntilanteessa olevia!

Yhdistyksessämme on mahdollista toimia vapaaehtoisena ja vertaisena – ensimmäiset kokemustoimijatkin on jo koulutettu! Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen päätöksentekoon, saat lisätietoa toiminnastamme sekä kutsuja Avoimiin oviin ja jäseniltoihin.