Tule vastaavaksi ohjaajaksi Äänekosken turvakotiimme!

Haemme vastaavaa ohjaajaa tekemään kriisi- ja väkivaltatyötä Äänekosken turvakotiin. Lue lisää ja laita hakemus tulemaan 8.4.2022 klo 15 mennessä.

Haemme Äänekosken turvakotiin vastaavaa ohjaajaa 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä. Meillä pääset tekemään asiakas- ja kehittämistyötä ammattitaitoisessa työyhteisössä. Kohtaat työssäsi väkivaltaa kokeneita lapsia ja aikuisia.

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä, johon kuuluu kuusi ohjaajaa, kaksi yövalvojaa ja vastaava sosiaalityöntekijä. Meillä et jää asiakastyön asioiden kanssa yksin, vaan pääset pohtimaan niitä sekä työn arjessa että viikoittaisissa henkilöstöpalavereissa. Pääset kanssamme myös ryhmätyönohjaukseen. Palkkaa maksamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen palkkaluokan G25 mukaisesti. Osaamistasi tuemme koulutuksilla sekä työhyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sinulta edellytämme sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia. Arvostamme työkokemusta lastensuojelun tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivallan kriisityöhön.

Vastaavana ohjaajana työskentelet pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, mutta tarvittaessa sinulla on valmius työskennellä myös yövuoroissa. Turvakodin ohjaajana teet suunnitelmallista asiakastyötä ja kriisityötä sekä aikuisten että lasten kanssa. Työvuorossa oleva työntekijä arvioi uusien asiakkaiden turvakodin tarpeen. Ohjaajana teet myös kodinhoidollisia tehtäviä ja hoidat tarvittaessa lapsia.

Ohjaajan työtehtävien lisäksi teet vastaavana ohjaajana työvuorosuunnittelua, huolehdit työvoiman riittävyydestä yhdessä esihenkilön kanssa sekä organisoit opiskelijoiden käytännön harjoittelut osaksi turvakotitoimintaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Jos kiinnostuit, niin kysythän lisää tai laita hakemuksen tulemaan!

  • Tiedustelut: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä p. 050 342 3420 minttu.lamsa@ksetu.fi tai Tiina Nevalainen p. 050 441 2955 tiina.nevalainen@ksetu.fi
  • Hakemus ja CV: sähköpostitse osoitteeseen minttu.lamsa@ksetu.fi 8.4.2022 klo 15 mennessä.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille. Turvakodissa on seitsemän perhepaikkaa.