Yhdistyksen vuosikokous on pidetty

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Merja Närhi. Hallituksen jäseninä jatkavat Hanna Hämäläinen, Jani Kokko, Aila Kruus, Meri Lumela, Jussi Maasola, Tuija Mäkinen ja Eila Tiainen. Uudeksi jäseneksi valittiin Marja-Liisa Tuikkanen.

Sääntömääräisen vuosikokouksen jälkeen yhdistys sai vieraakseen avoimeen yleisötilaisuuteen THL:n kehittämispäällikkö Martta Octoberin, joka alusti koronakriisin vaikutuksista lähisuhdeväkivaltaan Suomessa.

“On hyvä, että lähisuhteissa tapahtuvasta väkivallasta on olemassa näin runsaasti tutkittua tietoa, jonka pohjalta voidaan rakentaa oikea-aikaisia avun muotoja. Nyt tämä tieto tulee saada uusien hyvinvointialueiden päättäjille ja valmistelijoille, jotta uhreille, kokijoille ja tekijöille saadaan tarvittava tuki”, yhdistyksen puheenjohtaja Merja Närhi sanoo.

Yhdistys kutsuu kaikki mukaan toimintaansa.

Jäsenmaksu henkilöjäsenille on vain 15 euroa vuodessa ja myös yhteisöt ovat tervetulleita jäseniksi 45 euron jäsenmaksulla/vuosi. Vapaaehtoisena toimimisen paikkoja on yhdistyksessä monenlaisia. Lue lisää http://ksetu.fi/haluatko-auttaa/tule-vapaaehtoiseksi/