Hae meille yövalvojaksi Äänekosken turvakotiin

Haemme vakituista yövalvojaa Äänekosken turvakotiin 15.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksesi tulemaan 5.3.2023 mennessä!

Mikäli tunnet paloa kriisi- ja väkivaltatyöhön ja pysyt yöaikaan hereillä, hae ihmeessä tätä paikkaa. Tarjoamme työn voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä, jossa pääset turvaamaan lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden asiakkaiden yöunia, ottamaan vastaan yöaikaan tulevia asiakkaita ja antamaan heille kriisiapua.

Saat myös päästää sisäisen kokkisi valloilleen valmistamalla asiakkaiden seuraavan päivän aterian. Työhön kuuluu lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä, jotka auttavat pysymään hereillä yön pimeinä tunteina.

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä, johon kuuluu kuusi ohjaajaa, vastaava ohjaaja, kaksi yövalvojaa ja vastaava sosiaalityöntekijä. Pääset tapaamaan päiväaikaan työskenteleviä työkavereita vuoronvaihtojen lisäksi toisinaan myös henkilöstöpalavereissa ja ryhmätyönohjauksessa. Öisin tukenasi on puhelimen päässä Jyväskylän turvakodin yövalvoja. Palkkaa maksamme palkkaluokan G25 mukaisesti. Osaamistasi tuemme THL:n kriisi- ja traumatyönkoulutuksilla ja työhyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Sinulta edellytämme tehtävään vaadittavaa koulutusta eli sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä 598/2015) sekä hygieniapassia, rikostaustaotetta (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sote-alan AMK-opiskelijat. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Arvostamme työkokemusta lastensuojelun tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä perehtyneisyyttä lähisuhdeväkivallan kriisityöhön.

Joko kiinnostuit? Kysy lisää tai laita hakemusta tulemaan 5.3.2023 mennessä!

  • Hakemus ja cv sähköpostitse osoitteeseen minttu.lamsa@ksetu.fi
  • Lisätietoja 20.2.-23.3.23 välisenä aikana ma-to klo 9-15: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsä p. 050 342 3420, minttu.lamsa@ksetu.fi
  • Lisätietoja 27.2-3.3.23 välisenä aikana ma-pe klo 9-15: vastaava sosiaalityöntekijä Tiina Nevalainen p. 050 441 2955, tiina.nevalainen@ksetu.fi

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry tuottaa turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille ja perheille. Äänekosken turvakodissa on seitsemän perhepaikkaa. Tutustu yhdistykseemme osoitteessa www.ksetu.fi