Hae nyt vastaavaksi sosiaalityöntekijäksi Äänekosken turvakotiin

Kiinnostaako sinua sosiaalityö lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden kanssa ja turvakodin johtaminen? Jos vastaat kyllä, laita hakemuksesi tulemaan 16.3. klo 15 mennessä!

Äänekosken turvakodin vastaavan sosiaalityöntekijän siirtyessä muihin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa tekemään työtä osaavan ja mukavan työyhteisön esihenkilönä. Keski-Suomen ensi- ja turvakotiin kuuluvaan Äänekosken turvakotiin hurauttaa uutta moottoritietä pitkin Jyväskylästäkin jouhevasti. Ensi- ja turvakoti on järjestö, jolle on tärkeää laadukas asiakastyö ja hyvinvoiva henkilöstö. Esihenkilönä pääset osaksi yhdistyksen johtoryhmää ja kehittämään koko yhdistyksen toimintaa.

Saat työhösi tukea yhdistyksen kahdelta muulta vastaavalta sosiaalityöntekijältä, palvelupäälliköltä ja toiminnanjohtajalta. Toimintaa koordinoi THL ja ohjaa lainsäädäntö sekä valtakunnalliset laatusuositukset. THL kouluttaa työntekijöitä ja järjestää vastaavien työntekijöiden työkokouksia säännöllisesti.

Sinulta edellytämme sosiaalityöntekijän pätevyyttä, rikostaustaotetta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Arvostamme kokemusta esihenkilön tehtävistä, perehtyneisyyttä lähisuhdevaltailmiöön ja lastensuojelukokemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja halu tehdä laadukasta asiakastyötä ovat välttämättömiä. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Työ alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tesin mukaan on G31.

Lisätietoja: vastaava sosiaalityöntekijä Minttu Lämsältä, puh. 050 342 3420.

Hakemukset ja cv osoitteeseen: tuija.sojakka@ksetu.fi 16.3.2023 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään pitämään 20.3.2023.

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry on yksi valtakunnallisen Ensi- ja turvakotien liiton 30 jäsenyhdistyksestä. Tarkoituksemme on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin, tukea vanhemmuutta ja perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta sekä auttaa väkivallasta kärsiviä ja kriisitilanteissa olevia perheitä ja perheenjäseniä.