Syksyn ryhmät käynnistyvät!

Syksy lähenee ja vertaisryhmät starttailevat elokuun ja syyskuun aikana. Meillä käynnistyy vertaisryhmiä yhden vanhemman perheille, vauvaa odottaville äideille, väkivaltaa kokeneille naisille, eronneille vanhemmille sekä lapsille, joiden vanhemmat ovat eronneet. Tästä alta löydät lisätietoa ryhmistä sekä linkit, joiden takaa löydät lisätietoa.

Jos herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Syksyn 2023 ryhmät

Viikkohuili-ryhmän kanssa aloitettiin toiminta jo ma 7.8.2023. Viikkohuili on vertaistukiryhmä alle kolmivuotiaiden lasten perheille ja se järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa.

Olkkari-ryhmä käynnistyy ti 15.8.2023, Olkkari on vertaistukiryhmä yli kolmivuotiaiden lasten perheille ja se kokoontuu kerran kuukaudessa.

Syksyllä käynnistyy myös vauvaa odottavien äitien vertaisryhmä, jossa hyödynnetään musiikkiterapian menetelmiä. Ryhmän aiheena ovat vanhemman voimavarat ja varhainen vuorovaikutus.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
📞 050 5965 447
📧 teresa.vilen@ksetu.fi

Vertaistukiryhmä lähisuhdeväkivaltaa kokeneille naisille käynnistyy tiistaina 19.9.2023.  Vertaistukiryhmässä sinun ei tarvitse pelätä syyllistämistä tai sitä, ettei sinua uskota. Voit rauhassa ja omin sanoin jakaa kokemuksiasi ja edistää omaa toipumistasi turvallisessa tilassa.

Myös Eroseminaari-ryhmä pyörähtää käyntiin syksyn tullen. Suomalainen eroseminaari on koulutetun ohjaajan vetämä vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia. Ryhmässä käydään läpi eroon johtaneet mekanismit, parisuhteiden rakenteet sekä käsitellään eroon liittyvää vihaa, pelkoja, surua ja yksinäisyyttä. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea myös lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

Lapsella on asiaa-vertaisryhmä käynnistyy lokakuussa 2023. Ryhmä on tarkoitettu 7-10-vuotiaille lapsille, joiden vanhemmat ovat eronneet.

Vertaisryhmässä lapsella on mahdollisuus jakaa arkea helpottavia asioista muiden samassa tilanteessa olevien kanssa leikin, satujen ja piirtämisen avulla. Vanhempien eroa käsitellään ikätasonmukaisesti; leikkien, piirtämisen, pelaamisen ja tarinoiden kautta.

Ethän jää yksin! Tule mukaan toimintaamme.